Post 26 Oct 2017, 13:54

Beanca/Mistweaver Monk

Nume: Bianca

Varsta: 23

Ocupatie: Studenta, graphic design unarte

O adresa e-mail/Skype/ de contact: bianca@pikaboo.ro

Numele caracterului: Beanca

Link de armory: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/twisting-nether/beanca

Care este spec-ul tau principal?: Mistweaver

Care este spec-ul tau secundar?: Windwalker/ nu am trinkete ok si legendare bis.

Link cu loguri din raidul actual : https://www.warcraftlogs.com/character/eu/twisting-nether/beanca

Arata-ne o poza cu UI-ul tau: https://imgur.com/0muOAOL

Argumenteaza utilizarea talentelor si glyph-elor tale: Glyphurile sunt cosmetice deci este irelevant, talentele le folosesc in functie de lungimea si dificultatea unui fight. De exemplu la sfarsit de tier nu am nevoie sa mai folosesc talenete ce ma ajuta sa imi regenerez mana sau sa consum mai putina mana, sunt destul de overgeared si mw nu ar trebui sa ramana fara mana daca este jucat bine. Folosesc talente ce ma ajuta cu mana la progress de inceput de tier. Nu joc Fistweaver, m-ati intrebat de ce nu dau dps. Nu sunt o clasa de heal ce da dps, decat cu talente de fistweaving. Evident, nu stau afk daca nu am ce heal sa dau insa nu este suficient sa fie considerat dps precum dps-ul unui disc priest sau poate un hpala.

Ce addon-uri folosesti in mod uzual pt fight-uri de progres?: Exorsus Raid Tools, Skada,TellMeWhen, Dbm, Weak Auras, RcLootCouncil, Mouse Sonar/Track, MoveAnything+Bartender pt mai mult spatiu.

Istoricul tau cu WoW pana in momentul de fata: Am inceput sa ma joc in mop, am raidat ocazional. In wod mi s-a parut oribil contentul de raid comparativ cu SoO. Am inceput sa raidez in legion la doua luni dupa lansarea expansion-ului. Cutting Edge Nh. 7/9 ToS. Nu am asteptari mari de la ToS, dar imi doresc cutting edge in antorus.

Mai esti implicat in alte jocuri (casual sau profesional)?: Nu sunt implicata, am mai jucat Lol, hots, dota

Care este motivul principal pentru care doresti sa te alaturi guildei Twisted?: Patriotismul :)) sunt inside jokes pe care le avem doar noi si lucruri pe care le intelegem doar noi + injuraturile noastre de nepretuit. ;)

Ce contributie vei aduce tu guildei?: Nu stiu, pe langa ca incerc sa imi joc clasa cat mai bine si ma documntez constant imi place sa cred ca sunt oameni caterinca cu care pot sa rad si sa ne distram pe langa raid.

Cunosti pe cineva care e deja in Twisted?: Nu. Sper sa va cunosc pe toti one day.

Ce intrebari ai legate de guilda?: Nu am, o sa intreb cand cand o sa fie cazul.